Over ons

OVER ONS

Beste Rc Racers,


Met veel plezier nodigen wij jullie uit om kennis te maken met RC Racing Dessel. Na de beslissing van Nuclea om geen RC activiteiten meer te ondersteunen, hebben wij achter de schermen hard gewerkt.

We hebben een nieuwe locatie gezocht en gevonden in het centrum van Dessel op 4 km van Nuclea. Ons circuit bevindt zich in de spinhallen in de Pastorijstraat 51, 2480 Dessel. De nieuwe zaal is niet alleen veel groter, maar beschikt ook over een mooie grote kantine en een grote parking. Vanaf zaterdag 10 oktober gaan we onze deuren openen en kan er bijna elk weekend getraind worden. De kalender zal nog gecommuniceerd worden. In de kantine worden naast drank ook croque monsieurs en andere snacks aangeboden. Enkel een tafel en stoel moet iedereen zelf meebrengen.

Een dagje trainen kost 10 euro voor niet-leden. Uiteraard hopen wij opnieuw vele leden te verwelkomen. Leden kunnen onbeperkt komen trainen als we geopend zijn en deelnemen aan onze clubraces. Lidgeld bedraagt voor volwassenen 100 euro, voor jongeren tussen 12 en 18 jaar 50 euro en voor kinderen onder 12 jaar (begeleid door volwassenen) 25 euro.

Naast onze clubraces die enkel voor leden toegankelijk zijn, gaan we ook de bekende fundrive’s weer organiseren. Deze datums kan je alvast noteren: 1 november, 29 november, 27 december, 31 januari en 21 februari. Deelname kost 10 euro en na inschrijving mag de zaterdag voor de race gratis getraind worden. Klassen en reglementen zie bijlage.

Indien meer info gewenst of bij vragen terug mailen op dit adres.


Met vriendelijke groeten,


Het bestuur van Rc Racing Dessel


Peter Mertens (voorzitter)

Marcus Willems (secretaris)

Peggy Melis (penningmeester)

Marleen Van Orshaegen

Karel Van Hoppe (webmaster)