12 oktober 2020

Beste rijders,

Aangezien Nederland voor België code rood is, mogen we voorlopig enkel Belgische rijders toelaten.

Zodra deze maatregel niet meer van toepassing is, zullen we dat communiceren.

Tot dan kunnen we geen reservaties uit Nederland accepteren.

9 oktober 2020

Beste rijders,

We hebben momenteel 20 à 25 reservaties per dag.

We sluiten daarom de reservaties af voor dit weekend zodat we kunnen evalueren hoe alles verloopt met dit aantal rijders.

30 september 2020

Beste rijders,

Gelieve uw reservatie door te mailen voor zaterdagochtend 9h. Dit geeft ons de beste kans om uw bericht te lezen en te beantwoorden.

17 september 2020

Beste rijders,

Om te voorkomen dat jullie voor niets naar Dessel komen, zullen we werken met reserveringen.
Als u een plaatsje wil reserveren, dient u hiervoor een mailtje te sturen naar reservatie@rc-racing-dessel.be
Voor onze vaste leden (rijders die vorig jaar lidgeld betaalden) kan dit vanaf maandag, voorafgaand aan het weekend dat men wil komen rijden.
Voor gast-rijders kan dit vanaf woensdag, voorafgaand aan het weekend dat men wil komen rijden.
Volgende gegevens moeten zeker in de mail staan:
Aantal rijders
Naam (namen)
Welke dag dat u komt (zaterdag, zondag of beide)

Reserveer alleen als u zeker kunt komen. Zo voorkomen we dat we mensen weigeren terwijl er nog plaats zou zijn.
Moest er toch last-minute iets tussen komen, laat dat dan zo snel mogelijk weten op hetzelfde adres: reservatie@rc-racing-dessel.be

15 september 2020

Goed nieuws:

Op zaterdag 26 september gaan onze deuren terug open.

We zullen ons wel aan een aantal maatregelen moeten houden:

1: mondmasker is ten alle tijde verplicht, behalve bij consumptie in de cafetaria

2: in de cafetaria mag niet geconsumeerd worden aan de toog, maar moet plaats genomen worden aan een tafel. In cafetaria gelden dezelfde regels als in de horeca algemeen

3: elke rijder zorgt voor eigen tafel en stoel(en). Bij het plaatsen hiervan moet een onderlinge afstand van minimaal 1,5m gerespecteerd worden.

Het circuit zal uit 1 mat minder bestaan, om zo meer plaats te voorzien om tafels te plaatsen. Iedereen zorgt zelf voor ontsmettingsmiddelen op zijn tafel. (Op de gemeenschappelijke plaatsen zal dit voorzien worden, we vragen iedereen om zijn handen te ontsmetten voor het gebruik van gemeenschappelijke items)

4: er is een maximum van 50 personen. Als dit aantal bereikt is, moeten we verdere bezoekers de toegang weigeren.

5: in de zaal zal een “wandelrichting” aangegeven worden. Toegang tot de zaal verloopt via de cafetaria, de zaal verlaten gebeurt via de hal waar de compressor staat. Bij het arriveren moet iedereen zich registreren in de cafetaria.

6: er mag slechts 1 persoon bij de compressor staan. We zullen ontsmettingsmiddel voorzien, we vragen ieder dit te gebruiken na gebruik van de compressor.

7: er mogen slechts 4 personen tegelijkertijd op de stelling. We proberen een wachtrij te creëren naast de stelling.

8: er zal in het begin geen tijdsregistratie zijn op het circuit. We zoeken hiervoor naar een coronaproof oplossing.

9: er zal geen lijst rondgaan om gezamenlijk eten te gaan halen. Iedereen dient dit voor zichzelf te voorzien.

10: Aangezien het niet zeker is dat we een volledig seizoen kunnen rijden, is er een ledenstop. Meer info over lidgeld/daggeld is te verkrijgen bij het bestuur dat aanwezig is op de trainingen.

11: Er zal dit jaar tot onze grote spijt geen Fun-drive georganiseerd worden.

12: Wie ziek is of symptomen vertoont moet thuis blijven conform de algemeen geldende Corona-regels. Wie na bezoek aan de club positief test op Corona, kan dit melden aan het bestuur, dit zal met de nodige discretie behandeld worden, maar zo kunnen we andere bezoekers die op dezelfde dag aanwezig waren verwittigen.

Het is mogelijk dat deze regels bijgesteld worden naargelang de situatie. (We doen als bestuur ons best om onze weg te vinden in de regelgeving betreffende Corona, en proberen om iedereen op een aangename en veilige manier te laten rijden)

We vragen iedereen om zich aan de regels te houden. Zo hebben we de grootste kans om open te kunnen blijven.

We starten op 26 september om 12h met op te stellen (hulp is altijd welkom :)), maar door de nieuwe regels/aanpassingen verwachten we pas omstreeks 14h30 te kunnen starten met rijden.