Het Circuit

HET CIRCUIT

Wij hebben de beschikking over een indoor circuit in de weekeinden (wintermaanden). Dit semi-permanente circuit wordt wekelijks uitgelegd in de Spinhal te Dessel.

De zaal is geopend op zaterdag van 13:00u tot 21:00u, opbouwen gebeurt op zaterdagmiddag vanaf 12h

Zondag zijn we open van 10:00u tot 16:00u om 16:00u moet de zaal terug leeg zijn.

Onze accomodatie is voorzien van toiletten, compressor en beperkte tafels en stoelen. Zeker op wedstrijddagen raden wij u aan om zelf een tafel en stoel mee te nemen. De hal is verwarmd en frisdrank is aanwezig.

Voor niet leden is het mogelijk om een dagje te komen rijden/trainen, een trainingskaart kost € 10 per dag.

De minimale rijhoogte voor 1:10 touring cars is 5mm, dit om het tapijt en de vloer te sparen!

Het is tijdens training- en wedstrijdagen verplicht om LiPo's te laden in een speciale LiPo zak!