Wedstrijd - Inschrijvingen

WEDSTRIJD - INSCHRIJVINGEN

Beste RC Racers

Zoals besproken tijdens vorig seizoen gaan we de piloten laten inschrijven op voorhand via myrcm .

Op deze manier zijn er minder vergissingen mogelijk en verloopt het ’s morgens vlotter.

Werking van inschrijving is zeer simpel.

1. Men surft naar www.myrcm.ch .
  2. Rechtsboven logt men in of maakt men een nieuwe account aan (gratis) waar zeker ook de transponders ingegeven moeten worden (tot 4 transponders mogelijk).
  3. Eenmaal ingelogd klikt men op inschrijfformulier en zoekt men rechtsboven naar nuclea .
  4. Je zal de wedstrijden daar vinden , je klikt achteraan rechts van de wedstrijd op inschrijfformulier.
  5. Hier zal je merken dat al je gegevens reeds vooraf ingevuld zijn en je enkel je klasse (sectie) nog moet kiezen.
  6. Klik op verstuur onderaan en je bent ingeschreven.
  7. Wil je in meer dan 1 klasse meerijden herhaal je alles nogmaals met een ander sectie keuze.

Om je inschrijving te checken kan je terug naar de wedstrijd gaan en op het getal bij “aantal” klikken waardoor je alle inschrijvingen zal zien.

Je zal ook een email aankrijgen van myrcm van elke inschrijving op een wedstrijd.

Alle fundrives zijn al beschikbaar in myrcm.

Zo kan men zich niet alleen inschrijven voor de eerste, maar ook reeds voor alle andere fundrives indien gewenst.

Hopelijk snel tot ziens

MVG Marc Willems